Loading...
Raporto gabimin

Ju lutemi te pershkruani gabimin, keshtu qe ne mund te rregullojme ate!

Captcha
Ndalo

Fear the Walking Dead 2x11

Pablo & Jessica

Alicia dhe Madison përpiqen për të sjellë dy fraksioneve konkurruese së bashku. Nërsa Nick përdor aftësitënga e kaluara e tij për rolin e tij të ri.

Sep. 11, 2016

Fear the Walking Dead season 2