Loading...
Raporto gabimin

Ju lutemi te pershkruani gabimin, keshtu qe ne mund te rregullojme ate!

Captcha
Ndalo
Loading...

Game of Thrones 7x6

Beyond the Wall

Jon dhe skuadra e tij shkojnë përtej murit për të kapur Kalorësin e Bardhë. Daenery duhet të marrë një vendim të vështirë. Arya përballet me Sansan.

Aug. 20, 2017

Game of Thrones season 7

Loading...