Loading...
Raporto gabimin

Ju lutemi te pershkruani gabimin, keshtu qe ne mund te rregullojme ate!

Captcha
Ndalo
Loading...

Gomorrah 3x2

Episode 2

Ka kaluar një vit, Xhenaro ka marr një llogaritar nga vendlindja e tij. Vjehrri i Xhenaros del nga burgu dhe dyshon se ai po ia fut për t’i marrë pasurinë…

Nov. 06, 2017

Gomorrah season 3

Loading...