Loading...
Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel

Gomorrah 4x4

Episode 4

Gennaro gjen një kompani për të blerë në Londër dhe bie dakord me pronarët e saj. Më vonë ai kupton që ishte mashtruar dhe bën të pamundurën për të gjetur mashtruesit.

Apr. 05, 2019

Gomorrah season 4

Loading...