Loading...
Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel

Gomorrah 4x9

Episode 9

Enzo vazhdon të humbasë vëllezër në luftën kundër bandës së Capacciosave. Intrigat dhe grupimet brenda bandës thellohen dhe Enzo detyrohet të kërkojë ndihmë.

Apr. 26, 2019

Gomorrah season 4

Loading...