Loading...
Raporto gabimin

Ju lutemi te pershkruani gabimin, keshtu qe ne mund te rregullojme ate!

Captcha
Ndalo

Heroes Reborn 1x10

11:53 to Odessa

Fatet e Noas dhe Lukës ndërpriten teksa Malina përpiqet të shpëtojë ata që ndodhen përreth duke përdorur fuqitë e saj; Tomi mund të jetë i detyruar të punojë me armikun e tij; Karlos përballet me të kaluarën, ndërsa nën vëzhgimin e Mat Parkmanit, Reni kërkon Mikon.

Nov. 19, 2015

Heroes Reborn season 1