Loading...
Raporto gabimin

Ju lutemi te pershkruani gabimin, keshtu qe ne mund te rregullojme ate!

Captcha
Ndalo
Loading...

Jean-Claude Van Johnson 1x2

What Year Do You Think This Is?

Pasi Vanesa shpreh pakënaqësinë dhe mosbesimin e saj ndaj JC, ai shton përpjekjet e tij për të përfunduar misionin, duke u përfshirë në një garë makinash pranë një rrugë lokale – ku gjithçka merr për keq. Për fatin e tij të mirë, Vanesa ka zbuluar se trafiku i drogës është vetëm maja e ajsbergut dhe asaj i duhet çfarëdo lloj ndihme, qoftë edhe ndihma e JC-s, për ta zbuluar këtë.

Dec. 14, 2017

Jean-Claude Van Johnson season 1

Loading...