Loading...
Raporto gabimin

Ju lutemi te pershkruani gabimin, keshtu qe ne mund te rregullojme ate!

Captcha
Ndalo

Jean-Claude Van Johnson 1x5

Run to Nowhere

Pasi shkatërroi ç’kishte mbetur nga karriera e tij dhe largoi njerëzit që donte, Zh.K.V.D kthehet në vendlindje për të mbyllur plagë të së shkuarës. Por, disa plagë nuk shërohen lehtë.

Dec. 14, 2017

Jean-Claude Van Johnson season 1

Loading...