Loading...
Raporto gabimin

Ju lutemi te pershkruani gabimin, keshtu qe ne mund te rregullojme ate!

Captcha
Ndalo

Lethal Weapon 1x7

Fashion Police

Roxheri dhe Murtagu do të fillojnë hetimin e një vrasjeje në qendër të qytetit dhe pasi ndjekin një pistë, zbulojnë që një agjenci kombëtare federale ka bërë hetimet e veta po ashtu.

Nov. 16, 2016

Lethal Weapon season 1