Loading...
Raporto gabimin

Ju lutemi te pershkruani gabimin, keshtu qe ne mund te rregullojme ate!

Captcha
Ndalo

Marco Polo 1x8

Rendering

Kur Kublai vendos objektivat dhe ushtrinë e tij në marrjen e Qytetit Mur të Shang’jengut, besnikëria Markos është testuar.

Dec. 12, 2014

Marco Polo season 1