Loading...
Raporto gabimin

Ju lutemi te pershkruani gabimin, keshtu qe ne mund te rregullojme ate!

Captcha
Ndalo
Loading...

Marvel's The Defenders 1x1

The H Word

Matt Murdock, Jessica Jones, Luke Cage dhe Danny Rand hetojnë kriminelë dhe luftojnë për drejtësi, pa e ditur se rrugët e tyre do bashkohen.

Aug. 18, 2017

Marvel's The Defenders season 1

Loading...