Loading...
Raporto gabimin

Ju lutemi te pershkruani gabimin, keshtu qe ne mund te rregullojme ate!

Captcha
Ndalo

Marvel's The Defenders 1x2

Mean Right Hook

Teksa shpaloset një konspiraci e re, Matt kupton se zakonet e vjetra nuk hiqen kollaj, Jessica përfshihet në shumë probleme, Luke ndjek një pistë dhe Danny takon të përafërtën e tij.

Aug. 18, 2017

Marvel's The Defenders season 1

Loading...