Loading...
Raporto gabimin

Ju lutemi te pershkruani gabimin, keshtu qe ne mund te rregullojme ate!

Captcha
Ndalo
Loading...

Marvel's The Defenders 1x5

Take Shelter

Besnikëria e Elektras vihet në dyshim, Colleen ndeshet me një të njohur të vjetër dhe Luke provon që di si t’i rezistojë goditjeve.

Aug. 18, 2017

Marvel's The Defenders season 1

Loading...