Loading...
Raporto gabimin

Ju lutemi te pershkruani gabimin, keshtu qe ne mund te rregullojme ate!

Captcha
Ndalo

Marvel's The Defenders 1x6

Ashes, Ashes

Stick nxjerr një teori të re, Danny e gjen veten të mënjanuar dhe Alexandra mëson se s’është e lehtë të jesh lider.

Aug. 18, 2017

Marvel's The Defenders season 1

Loading...