Loading...
Raporto gabimin

Ju lutemi te pershkruani gabimin, keshtu qe ne mund te rregullojme ate!

Captcha
Ndalo

Marvel's The Defenders 1x7

Fish in the Jailhouse

Matt, Jessica dhe Luke vihen në një kërkim të dëshpëruar. Colleen dhe Claire debatojnë mbi heroizmin. Elektra mundohet të rekrutojë një aleat të rëndësishëm.

Aug. 18, 2017

Marvel's The Defenders season 1

Loading...