Loading...
Raporto gabimin

Ju lutemi te pershkruani gabimin, keshtu qe ne mund te rregullojme ate!

Captcha
Ndalo

Marvel's Iron Fist 1x3

Rolling Thunder Cannon Punch

Denny kërkon të rilidhet me dy miqtë e ngushtë të fëmijërisë, por merr vetëm refuzim dhe sfidë prej tyre. Kjo e shtyn të kërkojë ligjërisht trashëgiminë e tij. Një e vërtetë që do zbulojë i kushton shumë.

Mar. 17, 2017

Marvel's Iron Fist season 1