Loading...
Raporto gabimin

Ju lutemi te pershkruani gabimin, keshtu qe ne mund te rregullojme ate!

Captcha
Ndalo
Loading...

Marvel's Iron Fist 1x5

Under Leaf Pluck Lotus

Ndërkohë që Ward dhe Joy mundohen të nxjerrin kompaninë nga telashet në lidhje me fabrikën e tyre kimike, Danny ka zbuluar lidhjen midis heroinës sintetike dhe Hand. Ai kërkon ndihmën e Colleen për të gjetur prova që mbështesin teorinë e tij.

Mar. 17, 2017

Marvel's Iron Fist season 1

Loading...