Loading...
Raporto gabimin

Ju lutemi te pershkruani gabimin, keshtu qe ne mund te rregullojme ate!

Captcha
Ndalo

Marvel's Iron Fist 1x6

Immortal Emerges from Cave

Dany merr një ftesë unike. Claire dhe Colleen gjenden përballë një zgjedhje të vështirë. Joy vendos të ballafaqohet me vëllanë e saj.

Mar. 17, 2017

Marvel's Iron Fist season 1