Loading...
Raporto gabimin

Ju lutemi te pershkruani gabimin, keshtu qe ne mund te rregullojme ate!

Captcha
Ndalo

Marvel's Iron Fist 2x6

The Dragon Dies at Dawn

Udhëtimi i Misty dhe Colleen në sallën e tatuazheve bëhet i dhimbshëm – por jo për to. Ndërsa Davos iu heq vizën emrave nga lista e tij, Mary e bën Danny një ofertë.

Sep. 07, 2018

Marvel's Iron Fist season 2

Loading...