Loading...
Raporto gabimin

Ju lutemi te pershkruani gabimin, keshtu qe ne mund te rregullojme ate!

Captcha
Ndalo

Marvel's The Punisher 2x10

The Dark Hearts of Men

Amy vrapon të ndihmojë Frankun, i cili ndodhet i prangosur në spital. Karen Page dhe agjentja Madani mundohen të zbulojnë më shumë për vrasjet e tri femrave. Pilgrimi merr lajme dërrmuese.

Jan. 18, 2019

Marvel's The Punisher season 2

Loading...