Loading...
Raporto gabimin

Ju lutemi te pershkruani gabimin, keshtu qe ne mund te rregullojme ate!

Captcha
Ndalo

Marvel's The Punisher 2x2

Fight or Flight

Franku dhe e pabindura Rachel janë në arrati nga një armik kërcënues. Ndërkohë Madani, i bënë një vizitë të padëshiruar Russos.

Jan. 18, 2019

Marvel's The Punisher season 2

Loading...