Loading...
Raporto gabimin

Ju lutemi te pershkruani gabimin, keshtu qe ne mund te rregullojme ate!

Captcha
Ndalo

Marvel's The Punisher 2x3

Trouble the Water

Ndërkohë që jeta e Piligrimit fillon të zbulohet, Franku dhe Racheli e gjejnë veten nën arrest, por komisariati nuk është dhe aq i sigurt.

Jan. 18, 2019

Marvel's The Punisher season 2

Loading...