Loading...
Raporto gabimin

Ju lutemi te pershkruani gabimin, keshtu qe ne mund te rregullojme ate!

Captcha
Ndalo

Marvel's The Punisher 2x4

Scar Tissue

Ky episod tregon gjendjen e tronditur mendore të Billyt nga e kaluara e tij tragjike, ndërkohë që Frank dhe Agjentja Madani janë në kërkim të tij.

Jan. 18, 2019

Marvel's The Punisher season 2

Loading...