Loading...
Raporto gabimin

Ju lutemi te pershkruani gabimin, keshtu qe ne mund te rregullojme ate!

Captcha
Ndalo

Marvel's The Punisher 2x5

One-Eyed Jacks

Franku vendos të takojë njerëzit e Konchevskyt, pavarësisht se e di rrezikun që i kanoset. Madani përpiqet me çdo kusht të gjejë Billyn dhe ta burgosë.

Jan. 18, 2019

Marvel's The Punisher season 2

Loading...