Loading...
Raporto gabimin

Ju lutemi te pershkruani gabimin, keshtu qe ne mund te rregullojme ate!

Captcha
Ndalo

Marvel's The Punisher 2x6

Nakazat

Amy (më parë Rachel) tregon disa fotografi që qojnë në një komplot. Russo lexon raportin e tij, ndërsa historia e Madanit rreth Russos sa vjen dhe tensionohet.

Jan. 18, 2019

Marvel's The Punisher season 2

Loading...