Loading...
Raporto gabimin

Ju lutemi te pershkruani gabimin, keshtu qe ne mund te rregullojme ate!

Captcha
Ndalo

Marvel's The Punisher 2x9

Flustercluck

Një shpërblim i majmë nxit kriminelët më të tmerrshëm të New Yorkut që të gjejnë Ndëshkuesin.Amy, e lodhur duke pritur, kërkon ndihmë tek një shoqe. Russo dhe Kristina fillojnë të mendojnë për një të ardhme.

Jan. 18, 2019

Marvel's The Punisher season 2

Loading...