Loading...
Raporto gabimin

Ju lutemi te pershkruani gabimin, keshtu qe ne mund te rregullojme ate!

Captcha
Ndalo

How I Met Your Mother 1x4

Return of the Shirt

Ted rilidhet me një pasion të vjetër dhe shumë shpejt kujton pse ai është hedhur në vendin e parë. Barney paguan Robin për të thënë gjëra të egëra.

Oct. 10, 2005

How I Met Your Mother season 1