Loading...
Raporto gabimin

Ju lutemi te pershkruani gabimin, keshtu qe ne mund te rregullojme ate!

Captcha
Ndalo
Loading...

Narcos: Mexico 1x10

Leyenda

Ndërsa presioni rritet, Félixi kthehet në Sinaloa. Jaime dhe Mika të tërbuar kërkojnë drejtësi dhe përgjigje.

Nov. 16, 2018

Narcos: Mexico season 1

Loading...