Loading...
Raporto gabimin

Ju lutemi te pershkruani gabimin, keshtu qe ne mund te rregullojme ate!

Captcha
Ndalo

Narcos 1x10

Despegue

Fluturimi

Aktivitetet e Pablos në burg provokojnë qeverinë në marrjen e masave ekstreme. Mërfi dhe Penia përballen me një situatë të tyren.

Aug. 28, 2015

Narcos season 1