Loading...
Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel

Narcos 2x1

Free at Last

Pas përpjekjes masive të ushtrisë për arrestimin e Pablos, familja ribashkohet ndërkohë që armiqtë shqetësohen. Steve dhe Connie grinden në lidhje me sigurinë e tyre.

Sep. 02, 2016

Narcos season 2

Loading...