Loading...
Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel

Narcos 2x4

The Good, The Bad, and The Dead

Presidenti Gaviria i ofron punë të re një kolegu të vjetër. Taktikat e reja të policisë së kontrollit e trondisin Pablon, por vënë në vështirësi edhe Steven dhe Javierin.

Sep. 02, 2016

Narcos season 2

Loading...