Loading...
Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel

Narcos 2x6

Los Pepes

Të sapoformuarit Los Pepes duan të shkatërrojnë Pablon dhe perandorinë e tij. Vëllai i Tatas i kërkon asaj të largohet dhe të gjejë siguri bashkë me fëmijët.

Sep. 02, 2016

Narcos season 2

Loading...