Loading...
Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel

Power 1x2

Whoever He Is

James “Ghost” St. Patrick, një pronar klubi nate i pasur në New York i cili i ka të gjitha, duke ushqyer elitën e shoqërisë dhe me ëndrra të mëdha, jeton një jetë të dyfishtë si mbreti i drogës.

Jun. 14, 2014

Power season 1

Loading...