Loading...
Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel

Power 1x4

Who Are You?

Ghost dhe Tommy organizojnë një takim me liderët e bandës, ndërsa Angela organizon mbikëqyrjen e ngjarjes; sulmuesi i panjohur godet përsëri; Ghost i tregon Angelas të vërtetën për jetën e tij familjare.

 

Shkarko & Shiko 

Jun. 28, 2014

Power season 1

Loading...