Loading...
Raporto gabimin

Ju lutemi te pershkruani gabimin, keshtu qe ne mund te rregullojme ate!

Captcha
Ndalo
Loading...

Power 1x5

I Gotta Go

Ghost me Tommyn përpiqen të gjejnë kush ka vrarë Annibalin. Angie gjen aleatë të rinj dhe krijon një plan. Tasha ka probleme për të plotësuar dëshirën e së bijës dhe fillon të dyshojë mbi të shoqin.

 

 

Shkarko & Shiko 

Jul. 12, 2014

Power season 1

Loading...