Loading...
Raporto gabimin

Ju lutemi te pershkruani gabimin, keshtu qe ne mund te rregullojme ate!

Captcha
Ndalo

Power 1x6

Who You With?

Kanan mund të lirohet më herët nga burgu. Tommy i tregon më shumë për veten Hollyt ndërsa marrëdhënia midis Angelas dhe Jamiet bëhet më serioze.

 

 

SHIKO & SHKARKO

Jul. 19, 2014

Power season 1

Loading...