Loading...
Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel

Power 1x8

Best Laid Plans

Historia rrotullohet rreth James “Ghost” St.Patrick, pronari i pasur i klubeve të natës në Nju Jork, i cili i ka të gjitha, jeton duke qenë pjestar i elitës së qytetit dhe duke ëndërruar madhështinë. Ai jeton një jetë të dyfishtë si një baron droge dhe si një person që mexaxhon klubet e natës. Balancimi i këtyre dy jetëve është vështirësia me të cilën ai duhet të përballet.

 

SHKARO & SHIKO

Aug. 02, 2014

Power season 1

Loading...