Loading...
Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel

Power 2x1

Consequences

Ghost fillon të bashkojë copëzat pas një sulmi në Truth dhe kthimit të tij në biznesin n e drogës. Tommy zhduket pasi mëson që Angela punon për policinë.a

Jun. 06, 2015

Power season 2

Loading...