Loading...
Raporto gabimin

Ju lutemi te pershkruani gabimin, keshtu qe ne mund te rregullojme ate!

Captcha
Ndalo
Loading...

Power 3x8

Trust Me

Ndërsa Mike dhe Angela përpiqen të rrëmojnë molin, ajo gjen një pistë ndërsa përpiqet të firmosë alibinë e Tommyt; Tasha merr një paralajmërim, Tariq zë një mik të ri të rrezikshëm dhe Milani urdhëron produkti i ri të shtyhet.

Sep. 04, 2016

Power season 3

Loading...