Loading...
Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel

Power 4x1

When I Get Out

I arrestuar për vrasjen e agjentit Greg Knox, Ghosti përballet me rreziqe nga të gjitha anët. Tommy mësohet me rolin e tij të ri dhe ndihmon për të gjetur Tariqun.

Jun. 25, 2017

Power season 4

Loading...