Loading...
Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel

Power 4x4

We're in This Together

Maku e fut përsëri Angelan në skuadër, ku ndeshet ballë për ballë me Tashan; Julio haset me vështirësi në menaxhimin e primerave poshtë tij dhe të sjelljes së Tommyt; Tariqu vazhdon të shoqërohet me Kananin.

Jul. 16, 2017

Power season 4

Loading...