Loading...
Raporto gabimin

Ju lutemi te pershkruani gabimin, keshtu qe ne mund te rregullojme ate!

Captcha
Ndalo
Loading...

Power 5x10

When This Is Over

Kur çështja fillon të rëndohet, Angela thyen rregullat dhe formon skuadrën e saj me aleatë të papritur. LaKeisha mban qëndrimin e saj ndërkohë që Ghost, Tommy, Tasha dhe Angela vrapojnë kundër kohës për të provuar pafajësinë e tyre.

Sep. 09, 2018

Power season 5

Loading...