Loading...
Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel

Power 5x5

Happy Birthday

Ndërsa Ghosti dhe familja e tij përpiqen të festojnë ditëlindjen e Tariqut, Kanani sigurohet që plani i tij të realizohet. Me çdo gjë që shkërmoqet rreth tij, Ghost shkon në krahët e Zotit dhe të Angelas. Pas bisedës së të tij me At Macedonin, Ghosti është një njeri i ndryshuar dhe përpiqet t’i trajtojë problemet e tij në një mënyrë tjetër.

Jul. 29, 2018

Power season 5

Loading...