Loading...
Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel

Power 6x1

Murderers

Ghost dhe Tommy fillojnë një luftë të ashpër mes tyre, duke akuzuar njëri-tjetrin për tradhti. Të gjithë janë në kërkim të vrasësit të Angelas, ndërsa Tasha përgatitet për t’u hakmarrë për Terryn.

Aug. 25, 2019

Power season 6

Loading...