Loading...
Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel

Power 6x13

It's All Your Fault

Tommy kërkon të hakmerret për vrasjen e LaKeishas. Elisa Marie heton se çfarë gjendet në USB-në që i ka dhënë babai. Tommy duhet ta shkatërrojë provën dhe mund t’i duhet ndihma e Ghostit për ta marrë…

Jan. 19, 2020

Power season 6

Loading...