Loading...
Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel

Power 6x4

Why Is Tommy Still Alive?

Tasha ndez një zjarr të ri. Ghosti shfrytëzon burimet e tij në një përpjekje për të vrarë Tommyn. Tariq po punon me italianët dhe Dre formon një aleancë të pamundur. Proctor zbaton një plan për të fituar kujdestarinë e vajzës së tij.

Sep. 15, 2019

Power season 6

Loading...