Loading...
Raporto gabimin

Ju lutemi te pershkruani gabimin, keshtu qe ne mund te rregullojme ate!

Captcha
Ndalo
Loading...

Power 6x7

Like Father, Like Son

Pasi familja St. Patrick bashkohet përsëri, Ghost dhe Tasha mendohen si të edukojnë Tariqun. Keisha krijon armiq të rinj në oranizatën e Tommyt. Jason cakton Tommyn dhe Ghostin të punojnë bashkë.

Oct. 06, 2019

Power season 6

Loading...