Loading...
Raporto gabimin

Ju lutemi te pershkruani gabimin, keshtu qe ne mund te rregullojme ate!

Captcha
Ndalo
Loading...

Power 6x9

Scorched Earth

Ghosti dhe Tommy vazhdojnë me planin e tyre për të vrarë Jasonin. Dre përdor një kurth për të kthyer grupin e Tommyt kundër tij. Dikush kthehet për tu hakmarrë ndaj Tommyt.

Oct. 27, 2019

Power season 6

Loading...