Loading...
Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel

Power 6x9

Scorched Earth

Ghosti dhe Tommy vazhdojnë me planin e tyre për të vrarë Jasonin. Dre përdor një kurth për të kthyer grupin e Tommyt kundër tij. Dikush kthehet për tu hakmarrë ndaj Tommyt.

Oct. 27, 2019

Power season 6

Loading...