Loading...
Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel

Prison Break 5x7

Wine-Dark Sea

Sara ka frikë për sigurinë e familjes së saj kur zbulon arsyen e vërtetë që kishte Majkëlli për të inskenuar vdekjen e tij. Sukrë ndihmon Majkëllin dhe Linkolnin të kthehen në shtëpi. Identiteti i vërteti i Poseidonit zbulohet.

May. 16, 2017

Prison Break season 5

Loading...